28 Ocak 2016 Perşembe

snakerF

Adam, karanlık, basık ve loş ışığın aydınlatamadığı odaya, geri geri yürüyerek girdi. Masanın başına vardığında belinden bir silah çıkardı: Desert Eagle .50.
Yerdeki tuz-buz olmuş cam taneleri titreşmeye, ardından tek bir merkeze doğru ilerlemeye başladı. Zemindeki koyu kırmızı sıvı ve et parçaları kadının hareketsiz bedeninin bir zamanlar "başı" olan uzvuna doğru ilerledi. Bütün sıvı başının içine doğru girmeye başladı. Kadının gözleri açıldı, sol kolunu kaldırdı, elini yüzünün pareleline doğru getirdi ve oturduğu saldalye ile birlikte doğrulmaya başladı. Masanın altındaki sandalyenin sol arka bacağı daha öncesinde bünyesinde tuttuğu birkaç tahta parçası ile bir araya geldi ve sandalyeye doğru  harekete geçti. Saldalye yerden 27 santimetre kalktığında, sandalyenin sol arka bacağı sandalyeyle bir oldu. Sandalye bir süre sadece sol arka bacağın, ardından sağ arka bacakla da birlikte doğrulmaya başladı. Toplaşan cam taneleri hızlıca ve bardak yere göre ters ve yerle arasında 30 derece açı olarak şekilde birleşti ve bir bardağı oluşturdu. Ters duran bardak az önce üstünde bulunduğu masaya doğru yükselmeye başladı. Et parçaları, kan ve 50 milimetrelik mermi ile, üzerinde soyut bir çalışma yapılmış tuvali andıran beyaz duvarın üzerindeki kan, et parçaları ve mermi, duvardan ayrılarak Kadın'ın başının arkasına doğru harekete geçti. Kan damlaları ve mermi başın içine girdikten sonra yerdeki ve duvarın üstündeki et parçaları bir araya gelerek kadının başının arkasındaki devasa deliği kapattı. Mermi kadının alnının ortasından çıktı. Bardak masanın hizasına vardığında düz hale geldi ve  Kadın'ın sağ elinin tersiyle birleşerek 20 santimetre kadar ilerledi. Bardakla beraber 20 santimetre ilerleyen sağ el, 20 santimetre sonunda havaya kalktı ve havada duran sol el ile aynı hizaya geldi. Kadın'ın yerdeki işaret parmağı ve bir zamanlar işaret parmağına ait olan birkaç et ve kemik parçası bir araya gelerek kadının "Dur!" dermişcesine duran sol elinin işaret parmağı kısmına, merminin ucundan gelerek birleşti. Bu sırada yerdeki mermi kovanının üstüne sıcak duman kitlesi hücum etmeye başladı. Kovan bütün dumanı içine emdi. Yerde 3 kere sektikten sonra havaya kalktı ve Desert Eagle'ın kovan yuvasına doğru harekete geçti. Mermi tabancanın ağzından içeriye girdi, ardından bi patlama bulutu belirip tabancanın içine süzüldü. Kovan, tabancanın kovan yuvasından içeriye girdi, içeride mermi ile birleşti.  Adam işaret parmağını ve işaret parmağı ile bütün olmuş tetiği ileriye doğru çekti. Mermi kovanının arkasına değen ufak çekiç geriye doğru çekildi.
Ve bunların hepsi 10 saniye 60 salise sürdü.
Adam: .çeg koç kıtra ,ibig niğidelyöS
Adam beline Desert Eagle .50 tabancayı koydu.
Kadın: !mirilibeşiğeD !ruD
Adam: .nüsrüs za ahad ralugyud mığıdamarıdnalmalna ev ıca ,miyilemte koy ad ınamısnay tucvem ikedminhiz namaz O
Kadın: .amıtayah idnek ed neb...
Adam: ...miğecede maved amıtayah idnek neB .kacayamlak yeş rib ad nadno adnıkaY .sah anamaz ev nakem ub ecedas...
Kadın: ...ijrene niğittessih ama niğidemeröG .radak ana uş ki at ,ıdyılkraf nemamat zimerveç...
Adam: ... eV .kışı rib naşulo eli isemleg ayara rib nirelemzüs ığıdratka anas nıralnakem ev nıralnasni ikednerveÇ .kışı rib nala nerabştş nadna nuğudğod aat inisijrenE
 Adam kadına doğru dönük olan yüzünü sağ tarafına doğru çevirdi. Geri geri bir sağa bir sola yürümeye başladı. Kafasında toplanan kelimeleri etrafa saçtı ve kadına döndü. Kalkık kaşlarını indirip, gözlerini kıstı.
Kadın: .ibig iknines ıkpıT .natsnakerf rşb nığacayamayalıgla nines...
Adam: ...natsnakerf ılkraf kışı ikednüzög nineS
Kadın: .etşi elyÖ .eyid "zıyınasni nıralaynüd ılkraf" ;inah ay rıdrav eşilk uŞ .ılkraf ,muroyid zımısnakerF
Adam: ?mıdamalnA
Kadın: .nusroyınas liğed künös ed inikninidnek ımsık kimok-ijarT
Kadının küçümseyen bir şekilde gülen yüzü ciddi bir hal alır.
Kadın: .nusroyimerög nes ecedaS .liğed şümnös kışı ikedniçi nümüzöG
Adam: ?liğed eN
Kadın: .liğeD
Adam: .şümnös kışı ikedniçi nünüzöG ?nıralşıkaB .liğed elib ilkneR ?nirelzöG .rav irellezüg ahaD ?üm nüzüY .miliğed şimlibayalna en yeş neyelikte radak ub ineb ikedneS
Adam Kadın'ı işaret eden iki elini başına doğru kaldırdı. Başını iki elinin arasına aldı. Geriye doğru yürümeye başladı ve odayı terk etti.

snakerF

3 yorum:

  1. "Gözünün içindeki ışık sönmüş" kendimden bir şeyler buldum . Vay be..

    YanıtlaSil
  2. Düşüncelerimi yazıya dökemiyorum bazen gerçi döksemde bir şey değişmez..

    YanıtlaSil