28 Mart 2015 Cumartesi

Bir Çaya Bir Sigaraya

Kendime dedim ki bu gece erken uyuyayım, olmadı. Her gece aklıma gelirdin bu gece gelmemiştin hiç. Ancak uyumadım ve gidip bir kahve daha yaptım ya kendime.
O an çok farklı bir şey oldu. İlk kez sevişmelerimiz geldi aklıma. Acaba benden sonra kaç kişiyle seviştin. Ben mi? Hiç. Acaba o sevişmeler gerçek miydi? Hiç sanmıyorum. Çünkü sen bana demiştin. Seni sevmiyordum demiştin. Nasıl gerçek olabilir ki. Beni değil vücudumu istemişsin sadece. Hani bir defasında dizlerine yatmıştım ne anlattığımı hatırlamıyordum. Gözlerimi açtığımda ağlıyordun. Gözyaşlarınla yıkamıştın beni hatırladın mı? Peki onlar gerçek miydi? Bir keresinde de kavga etmiştik. Ben sinirden baterinin başına geçmiş çalıyordum. Çok basit olmasına rağmen Hotel California çalıyordum. Arkamdan gelip ellerini omuzlarıma koymuştun. Sinirim geçtikten sonra sana dönmüştüm ve sen yine ağlıyordun. Bir dakika sen hep ağlardın ki zaten. Hangisi yalan hangisi gerçek karıştırırdım.


Bana demiştin. Kadının olayım senin diye. Sen hep benim kadınım kalacaksın. Ancak ben senin hiçbir şeyin. Sana yazdığım yazıları okurdum sana. Kafede çay içerken. Elimden tutardın beni. Mutlu olurdun. Onları da hatırladın mı? Sana hep süpriz yapardım. Beklenmedik anlarda çıkardım karşına. Okulumuz benim evime 200 metre senin evine 5 kilometre civarı uzaktı. Hemde ters yöne. Ben her sabah senin evine gelirdim yürüyerek. Hatırladın mı? Sen başkasıyla her gün kolkola gezip onu öperken ben seni uzaktan izlerdim. Hatta birgün ona sarıldığında beni görmüştün tek başıma sizi izlerken. Hatırladın mı? Hatırladın mı be seni ne çok sevdiğimi. Senin için canımı verirdim ben. Şimdi bir özür dilemelisin benden. Sevgimi haketmeyip yıllarımı çöpe attığın için. Sen yine mutlusun değil mi? Yine bulmuşsundur sen yeni birini. Haberin geliyor bana. Sende beni sormuşsun birine. Çok merak ettiysen söyleyeyim ben sana. Eski bir türküye müptelayım bu sıra. Bazen bir acı giriyor kalbime. Bi bakıyorum yine yapayalnızım. Düşünüyorum bomboş bakıyorum herkese. Bir çaya bir de sigaraya müptelayım şu sıra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder