10 Şubat 2015 Salı

Sizli Benli

- Ne demek istemiyorum ?

- Bakar mısınız bayım ? Benim sizin isteğinize ihtiyacım yok ki. Ben istersem severim ve istersem siz zaten benim olursunuz. Bakınız yıllardır hayatınızdayım. Şimdi ne demek istememek. Küstahlıktır bu. Karşıma geçip terbiyesiz gülüşlerinizi kendinize saklayın lütfen. Ben bir kere kalbime almışsam eğer o yerde adam gibi duracaksınız erkek gibi değil. Kaçmayacaksınız. Öyle istemiyorum demekle olmaz bu işler. Sizi çok şımartmışlar galiba ama bizim buralarda böyle gevşekliklere yer yoktur. Bir kere girmişseniz o kalbe iki cümleyle çıkmak olmaz. Madem çıkacaksınız o zaman istemiyorum değil "SEVMİYORUM" diyeceksiniz. Bahane üretmek adamlığa sığarmıymış.

+ Bahane değil bunlar şuan hazır değilim sadece .

- Peki o zaman keyfinizin kahyasıyla iletişime geçeyim ben. Madem bu kadar kolay bu işler biz onunla konuşuruz. Hatta ilişkiyi de ben onunla yaşayayım isterseniz. Onunla falan öpüşürüm gezer tozarım olur mu acaba ?

+ Saçmalıyorsun

- Saçmalamak ? Şimdi ben saçmalıyorum yani. O kadar seviyorum diyin siz sonra istemiyorum diyip yıkıp atın ama saçmalayan ben olayım. Oh ne ala mualla .. Yok ya ben kime konuşuyorum zaten salaklık bende haklısınız. En iyisi ben susmalıyım içimden saçmalarım . Hatta ben en iyisi istemiyim sizi . Beni istemeyen biriyle ne işim olur benim . Ben en iyisi gidiyim kıymet bilenlerle olayım . Hatta mantık ilişkisi en temizi değil mi ? Siz böyle yaparsınız. nasıl olsa. Bu işte saçmalık değildir. Sevmediğiniz bir insanla vakit geçirmek kadar doğal bir şey daha yoktur size göre. Hatta beni de kandırmışsınızdır o sevgi sözcükleriyle. Ama işte saflık bende ne güveniyorsun sen elin adamına. Neyse tamam ya susuyorum ben.

+ İyi geceler. Kendine iyi bak.

- (Ulan köpek gibi severken nasıl gidiyim ben. Uzatsana konuşmayı . Bu kadar kolay olmamalı ya . Biz bir cümleye sığamayız. İstemiyorum kelimesi yakışmaz bize. Tamam saçmalıyorum sana bayım demek sizli konuşmak bile saçma ama  sen beni hani böyle sevmiştin . Susma ! Bir şey desene . Geberiyorum burada ağlamaktan. Tutsana kollarımdan gitme vazgeçtim desene. Seviyorum desene öpsene. Valla düzelirim unuturum bunları. Yarın kahvaltı falan ederiz hatta tamam dışarı çıkmayalım evde oturalım ama gitme ne olur yalvarırım sende gitme be adam. Daha iki gün önce seviyordun ya beni bir daha sev.Böyle kolay vazgeçen tekrar kolayca sever.  Yada sen sevme ben yeterim bize tamam ona da tamam. Kabul ediyorum seni her şeyinle her şekilde. Yine kız azarla beni. Gecenin bir vakti ara sabaha kadar konuşalım uykusuz giderim işe sorun yok. Ama sen gitme .  Sen gidersen ben ben olamam bana yeni bir ben yarattırma. Beni başka hikayelerin baş kahramanı yapma. Bırak başlamışken bu masalı mutlu bitirelim. Kapatma kapılarımızı .Sayfalarımızı. Kapağımızı..  )    

-Neyse o zaman kendinize iyi bakın bayım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder