11 Şubat 2015 Çarşamba

Çorman Karman

Canım big mac çekti. Aslında bu yazıya böyle başlamayacaktım ama reklam etkisi.
Bu arada siz renklerin insan üzerindeki etkisini biliyor musunuz ? Mesela kırmızı acıktırır. Bu yüzden yemek yerleri illa kırmızı rengi kullanır logolarında. Ve ben o yüzden kırmızı elbise giymeyi sevmem. Hahah şaka bir yana çok acıkan bir bünyeye sahip değilim ama su içsem yarayacak cinsten. Ayrıca geceleri daha çok yemek reklamı verirler ve ben bu yüzden aç uyurum mesela.

Onu geçelim de canım büyük maya tanrısı çekti. Büyük maya tanrısı "olmeca" kesinlikle dünya harikası olmalı. Bana kalsa her sabah bir shot atıp çıkmalı insanlar çünkü bu yaşam çekilir cinsten değil. Hem viskiden sonra en az kalorili içki . Kilo da almazsınız. Temiz iş ya . Ayrıca bünyeye kesinlikle alkol alımı yapılmalıymışmış..

Ve gelelim yaklaşan şu saçma güne. Ne kadar saçma günleri kutsallaştırmak. "Sevgililer,Babalar,Anneler,Kadınlar,İşçiler vs.." tamamiyle paratuzağı ve bunu yiyen salak insanlarımız.... Ben anlamıyorum ortaya 1 deli taş atıyor ardından milyon atlıyor. Gerçekten bu sevgililer gününü eleştirmemin sevgilimin olmamasıyla alakası yok. Hatta o gün bir sevgiliden ayrılmışlığım bile var. Hediye aldı diye hemde. Saçma çünkü. Bana saçma sapan anlarda sürpriz yapmayıp herkesin birbirine hediye verdiği gün hediye verecekse kapı dışarı edilmelidir o kişi.

Hayır yanlış mıyım yani ?

Ay sinirlendim bak. Özellikle alışveriş aşığı olan birisi olarak beni alışverişten soğuttular. Bu günün tek katkısı ne biliyor musunuz ? Enayiler için yapılan indirimlerden faydalanmak. Gerçekten dehşet indirim var. Kalpli şeyler değillerse eğer tabi... Kalp demişken .Kalbimizle çizdiğimiz şekil aynı değil. Ne kadar ilginç lan bu hayat. Sen kalk Desmond Morris adında bir adam dişilerin kalça şeklinden geldiğini söylesin. Bizim bilim insanları da ayrı ilginç . Bir sürü söylenti vardır bu kalp hakkında.

Hadi bunları da geçiyorum şimdi ben . Günümüz olaylarından birine daha değinmek istiyorum. Abi osmanlıca yazmak ne demek ya. Üzülüyorum çok ilginç kafaları yaşayan bir Cumhurbaşkanına sahip olduğumuz için. Adam bildiğin Türkçeyi değil Türk milletini yok etme yolunda ilerliyor. Bizim zeki halkımız da ama kömür veriyor desin dursun. Ben kendime acıyorum. Bu gençlere acıyorum. Tek isteğim belki de trilyoner olup Viyana'ya yerleşmek. Ayrıca piremit yada sfenks manzaralı bir ev istiyorum. He bir de evimin önünde bordo vosvosum.....


Dipnot:Örümcekten sonra en kutsal canlı kedilerdir. İyi geceler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder