7 Ekim 2014 Salı

Blog'un en çok yazan yazarından

   Evet arkadaşlar gerçekten de bu Blog'un en çok yazan yazarı benim. Neredeyse her gün yazıyorum hem de sayfalarca. Uzun uzun anlatıyorum; derdimi, yalnızlığımı... Haykırıyorum; nefretimi, sevgimi... Ama okuru yok işte o yazılarımın yani henüz yok. Hepsini okuyacak bir okur arıyorum ama bulamadım daha, ee sabırlı biri olması lazım hepsini okuması için; kolay değil öyle birini bulmak değil mi?
   Ben hiç içime atmıyorum biliyor musunuz? Bir sürü olumsuzlukla karşılaşıyorum gün boyu ama gerçekten bak hiç atmıyorum içime. Devamlı yazıyorum; otobüste, metroda, akşam eve yürürken... Sonra ilham alıyorum bazen birilerinden, 'çiftlerden özellikle' çok daha fazla yazıyorum o zaman. Kıskanıyorum bazen, bazen iğreniyorum bazıları var beni güldürüyor her seferinde. Bir cümle yazacaksam o iki oluyor, üç oluyor. Sonra hayaller baş gösteriyor, ondan sonra film kopuyor zaten.
   Ama yazmayı hiç bırakmıyorum özlerim diye. Bazen şiir yazmaya çalışıyor, çizgilere takılıp düşüyorum. Bazen ağlıyorum, göz yaşlarım kelimelere dönüşüyor sel olup taşıyor satırlarım. Bazen uzaklara dalıyor gözlerim, nefessiz kalana kadar bakıyorum öylece. Yazıyorum, paylaşmıyor olabilirim ama doluyum çok. Anlatıyorum, hem de her gün ama hiç olmamış birine.

2 yorum:

  1. Gelsen bi bana, hep dinlerim seni gerçekten kalpten dinlerim, söz veriyorum. Ama YOKSUN işte.

    YanıtlaSil
  2. Olmak ya da olmamak işte tüm mesele bu.

    YanıtlaSil