8 Mayıs 2014 Perşembe

Lise Notları (5)

 Cumartesi gününe gözlerimizi açtık, en yakın yakın arkadaşımla. Bugün büyük gündü. Sevgilim olacak kişi için hazırlayacağım doğum günü hediyesi olan videonun önemli bir kısmını bugün tamamlayacaktık. Daha öncesinden bir kaç tanıdık, akraba, arkadaşlarımdan bir kaç kısım tamamlanmıştı zaten. Geriye kalan kişileri ise sokakta tanımadığımız insanlardan rica ederek halledecektik. Zordu. Özellikle benim gibi özgüveni yerlerde olan biri için oldukça zordu.
 Günün erken saatleri olduğu için Ankara'nın meşhur alışveriş merkezlerinden biri olan Ankamall'e gittik. Yapmamız gereken şey oranın esnaflarından video için ricada bulunmaktı. Sırayla dükkanlara girdik. Beklediğimizden çok ilgi gördük. Açıkcası ilgi beklemiyorduk. Kozmetik dükkanındaki bir çalışan bayanın "Bitirdikten sonra internete yükle de odunlar feyzalsın." demesi beni iyice yüreklendirdi. Öğlene kadar bir  kaç cümleyi  hallettik. Sonra Kızılay'a doğru yol aldık. Yolda giderken içimi bir korku kapladı. Ya beğenmezse, ya hiç takmazsa beni, ya hiç dönüp cevap verme tenezzülünde bile bulunmazsa?... Sorular kafamın içinde bir o yana bir bu yana giderken Kızılay'a vardık. Tanımadığımız insanlara önce ne yaptığımızı, sonra neden yaptığımızı açıkladık. Tepkilerin geneli "Ayy çok tatlı ama ben yapamam yaaaaa" oldu. Arada bana kısa süreliğine aşık olan insanlar vardı: "Oha gerçekten böyle mi yapıyorsuuuuuun, ne kadar şanslı kııııız."
 Arkadaşımdan aldığım telefonla çekiyorduk videoları. Teknik olarak yetersizdik ama yine de bütün metni tamamladık. Yakın bir arkadaşıma montaj için yolladık. Her şey çok güzel gözüküyordu. Her şey neredeyse hazır gibiydi. Tek iş bu videoyu O'na haber vermekti artık.
 O'nun doğum gününde ben uçakta olacaktım. Amerika'ya gidiyordum. Bundan dolayı O'na haber  vericek birini bulmam lazımdı. Bu da çok zor olmadı. En yakın arkadaşlarından biriyle konuştum. İş tamamdı. Videoyu Youtube'a yükledik, linkini attık. Uçağa bindim. Ben uçaktayken izliyor olacaktı. Heyecanlıydım, düşünceliydim. Olumsuz bir sonuç alırsam bir daha çabalamayacaktım. Ben elimden geleni yapmıştım. İçim rahattı.
 Peki ya olumlu bir sonuç alırsam ne olacaktı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder