7 Ocak 2022 Cuma

gece üç sularının aniliği

Durduk yere gelen bu sıkıntı... hayatımın hiçbir döneminde bunun ağırlığını kaldırabileceğimi sanmıyorum, hiçbir zaman bu duygunun aniliğine alışamayacağım, erteleyemeyeceğim. 
Olduğum yerde dikilip geçmesini bekliyorum. Hiçbir şey düşünemeden, yapamadan... hiçbir şey görmeden, hissettiğimle baş başa kalıyorum. Orada öylece durmuş ve gözlerimi neye diktiğimi bilmeden, çatıyorum kaşlarımı. 

5 yorum:

  1. ve hiçbir şey değişmiyor gibi hissediyorsun değil mi? inan ki her şey değişebilir ölüm dışında.. güzel enerjini ver evrene, gör bak nasıl güzellikler geliyor sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar çok sıkıntı var ki dünyada ve biz o kadar çok hızlı koşuyoruz ki şu hayatta, durup bir an etrafımıza baktığımızda yeni bir sıkıntı düşüyor insanın içine, ya yetişemezsem?

      Sil
  2. Yetişmeye çalıştığın şey tam olarak ne ki? Ruhunun sana yetişmesinden bahsediyorsan eğer o çok ama çok başka bir hikaye. Ruhsal dinlenme yapman lazım örnek veriyorum yoga gibi ya da bir kamp ortamı gibi; ruhani bir dinlenme gibi. Ama fiziki bir yetişme ise bahsettiğin onu nereye kadar dert edeceksin ki? Birini etsen başka bir şey çıkacak. Akışına bırakmak bir tık daha iyi olabilir diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  3. Bilmiyorum... hahhahahdha çok düşünüyorum ben ya. Olumsuz tarafları törpüledim eskiye göre ama yine de olumlu olumsuz herhangi bir düşünce beni varolan zamandan soyutluyor, dolayısıyla hem ruhsal hem fiziksel akışımda biraz ping oluyor.))))))))) alıştım artık, akışına bıraktım.

    YanıtlaSil
  4. Akışına bırakmak iyidir, dilerim ki ruhani olarak da fiziki olarak da yeterince dinlenirsin :)

    YanıtlaSil