9 Aralık 2015 Çarşamba

Düşünmek Yassssssah

 Çok mu düşünüyoruz booooooooooooooolum?
Ne biliyim hacı abi çok mu çok düşünüyoruz?
 Arkadaki! Sus bi, bir şey düşünüyoruz şurada!
 Ehem.
 Başımıza ne geldiyse, çok düşünmekten geldi güzel kardeşim. Neden mi? Bak ya hala neden diyor. Yavrum okumuyor musun sen yazdıklarımı? Başımıza ne geldiyse çok düşünmekten geldi diyorum görmüyor musun?
 şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
 Sessiz ol. Anlatacağım şimdi dur şarkı bitsin.
 Bitmedi ki! AHAHAHAHAH. Ayy. Güldürme kırarım ağzını.
 Bulunduğun odadan soyutlandın mı hiç? Ya da ne biliyim bulunduğun evden falan?
 Hiç düşündün mü? *Ayy ne dedim! Düşünmek yok*
 Bu Dünya bizim için yaratıldı(mış). Yani sana vaad edilen bir Dünya mevcut(MUŞ). Peki hiç başını kaldırıp bu Dünya'ya baktın mı? "Hangi Dünya ulan bana vaad edilen? Hani nerede?"
EY DÜNYA! Elma dersem çık, armut dersem çıkma! MANDALİNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bi dakika! Ne lan bu felsefi cümleler! Düşünmek yasak demedik mi. YASSAH KARDEŞİM YASSAH! Kaldırın kameraları.
Bak şimdi hacı abi, burası sana vaad edilen Dünya, şuradaki varya, sana vaad edilen okyanus, şurası da balta girmemiş orman. Orası da sana vaad edilmiş. *Peki şu bombalanan yerler* Oraları siktir et oğlum oraları naapıcan? *Ama...* Şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Tropikal ağaçlara odaklan. Bak ablamız sana hindistan cevizi içerisine konulmuş tropik meyfa suyu veriyor. Pipete bak pipete.
*Ehe. Meyve. Ehe ehe.*
 Bi dakka ne düşünüyodum ben?
 Heh tamam.
 Sen şimdi çalıştın çalıştın çalıştın çalıştın bok gibi paran oldu. *Eeeeeee?* Sonra o parayı yedin falan. *Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?* Sonra öldün işte. Parayı karınla bebelerin yedi. *EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE* -Enseye şaplatır bi şaplak- Eeeleme sıçarım ağzına yüzüne ha! Cıvıma. *Tamam pardon* Sonra öldün. Bi dakka öldün demiştim. İKİ DAKKA SUSSAN Bİ ODAKLANICAM ŞUNA. Nerde kaldım en son? *Karın yedi* Ne biçim konuşuyon lan sen yengenle! *Parayı* Ha tamam. Karım yedi parayı, çoçuklarım da. Sonra onun çocuklar da yedi, onun çocukları da... *parayı* evet parayı. Sonra Dünya'ya noldu? *Nooldu?* Ben de onu diyorum işte noooldu? BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM. Patladı dünya.
 Ne bakıyon lan öyle düdük düdük? *?????* Ne anladım şimdi Dünya'dan, Dünyalıktan? *Abi anlamadım olayı ben* Anlamadın mı? Vaad edilen falan? Dünya? *...*
 Kime anlatıyoruz ki. Kapat kapat. Kafana senin kapat!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder