21 Aralık 2014 Pazar

.

Şimdi
Satırbaşı değil yaptığım
Yeni defter, yeni kalem
Yeni kelimeler
Her şey değişecek
Yazan aynı
O da zamanla…


8 yorum:

  1. Peki ya sen neden yazıyorsun ali'

    YanıtlaSil
  2. Burdan iki anlam çıkarıyorum ben ilki "bu kadar kötü yazmana rağmen neden yazıyorsun?" Ikincisi "seni yazmaya zorlayan ne?" Hangisiyle doğru anlamışım ona göre cevap vereyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki ikincisi.Di mi Sevgili Adsız ?(di dicen)

      Sil
    2. Seni yazmaya zorlayan ne?

      Sil
    3. Hayatı bir sahne olarak görmemdendir belki de metine benim de düşeceğim şerhler vardır. Ya da sahiplik duygusunu aitlik duygusunu ve nicelerini kelimelerle surlara almam gerektiğine inanmamdandır, ya da öldükten sonra ben de yaşadım diyebileceğim bir mezar taşı olarak görmemdendir. Sanırım hepsi ve daha fazlası.

      Sil
  3. Bi dost tavsiyesi, kabul edersen;
    Kelimeleri hissettirmeye zorlamasan da hissettiklerin kelimeleri anlatmaya zorlasa. Kelimeleri özgür bıraktığında içini görebileceğimiz güzel bir dünyan olduğuna inanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada biraz farklı düşünüyor gibiyiz bana göre hissettiklerin kelimelere dökülür bu hisler anlaşıldığı kadar hissedilir -belki yazandan daha çok, belki yazanın bir kelimesi kadar- Halbuki benim hissettirmeye zorlama gibi bir çabam hiç olmadı fakat hissedildiğim kadar varım onu kabul ederim. Kelimeler hep özgürdür zaten tutsaklık bize özgü. Ama bu yapıcı tavsiyen için teşekkür ederim bunun üzerine düşünüp eksiklerimi bulmaya çalışacağım.

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil