30 Eylül 2014 Salı

Başlık Yok

 Bazen dua ederim yatmadan önce, "Allah'ım öyle bir rüya göreyim ki bir ömür gibi gelsin" diye. Genelde ya sabah hoşuma gitmeyen bir şey olacaksa, ya da canım sıkkınsa ederim bu duayı. Henüz kabul olmadı. Bugün uyandığımda "keşke bu duayı etseydim, belki kabul olurdu" dedim. Çünkü kelimelere sığmayacak kadar muhteşem bir rüya gördüm.
 Bana şunları söyledin, "Bana istediğin kadar söv, istediğin kadar kız, benden  istediğin kadar nefret et. Sen benim biriciğimsin, eninde sonunda yine benim olacaksın. Yine bir araya geleceğiz, birbirimize ne kadar kızsak da yine birbirimize dert yanacağız..." Uyandığımda taptazeydi, ama zamanla unutmaya başladım ayrıntıları. 
Bunları mesaj olarak yolluyordun, beynim yüz yüze olayını iyice silmiş sanırım. Rüyalarımda bile yok öyle bir durum. Yüz yüze söylemiş olsan daha çok koyardı sanırım uyanmak. 
 Birinin şarkısı vardı kimindi o, ben sende takılı kaldım mıydı, öyle bir şeydi. Öyle oldu sanırım bana. Zayıf noktam haline gelmişsin sanki. Alışkanlık demek istemiyorum, insanın kötü alışkanlıkları da var malum.
 Ne diyeceğimi, kendimi nasıl açıklayacağımı bilmiyorum  Kelime haznem tükenmiş gibi. Rüyayı zaten anlatamam, öyle bir kabiliyetim yok onu kelimelere dökecek kadar. Böyle eşantiyon bir şey yersin tadımlık, tadı çok güzeldir ama azıcık yersin, tadı damağında kalır böyle. Öyle uyandım işte.
Uyandıktan sonra gözlerimi tekrar kapattım, umutsuzca rüya devam etsin diye kaldığı yerden, hepimiz yapmışızdır zaten aynısını güzel rüyalarımızdan uyanınca. Hele bir de rüyadaki güzel anın tam zıttını yaşıyorsanız o an, ya da günlük hayatınız rüya kadar güzel gitmiyorsa gününüz de ayrı bir bok olur. Benim de öyle olacak gibi bugünüm. 
 Allah'ım, bir daha böyle rüya görünce rüya bir ömür gibi gelsin. Amin. 

2 yorum:

  1. Gün geçtikçe seni öldüren ve kalbinin etrafını sarmış bu kanserden hiç kurtulmak istemiyormuş gibi bir havan var. Eğer gerekiyorsa söz konusu kalbin bile olsa söküp atmasını öğrenmelisin bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman her şeyin ilacıdır Adsız. Her şey zamanla

      Sil